FUŽINAR d.o.o

PAROPROPUSTNE IN PAROZAPORNE FOLIJE FUŽINAR EKO-AQ

fuzinar_membraneSo difuzijske folije, ki imajo zelo visoko paropropustnost.

Folija FUŽINAR EKO-AQ se lahko položi neposredno na termo izolacijo. So iz flisirane umetne snovi, prevlečena specialnim, za ta namen izdelanim premazom. Ta premaz nam omogoča izredno paropropustnost, vodotesnost in UV zaščito. Folije FUŽINAR EKO-AQ so evropskega porekla, izdelane z visoko kvalitetnimi stroji sodobne tehnologije. Vsaka folija FUŽINAR EKO-AQ je tudi posebej preverjena v modernem, za to namenjenim laboratoriju, kjer se preverja: temperaturna obstojnost, paropropustnost, nateznost,... Ker je v podjetju kjer se izdelujejo folije FUŽINAR EKO-AQ svoj laboratorij jim v preverjanje folij zaupajo tudi svetovno znana podjetja ki se tudi ukvarjajo z izdelavo teh folij: TYVEK, FAKRO, ISOCELL,… Folije FUŽINAR EKO-AQ so tudi zelo dobro pohodne in ne drseče.

Folije FUŽINAR EKO-AQ VB se uporabljajo kot parozaporne folije mansardnih prostorov, ki so dodatno termično izolirani. Z uporabo folije FUŽINAR EKO-AQ VB v zimskih mesecih prihranimo toplotno energijo, poleti pa je mansarda oziroma podstrešje prijetno sveže.

Folija FUŽINAR EKO-AQ VB REFLEX ima v primerjavi z klasičnimi folijami aluminijasti sloj, ki izredno dobro odbija toplotna sevanja, kar pa omogoča boljšo termoizolacijo podstrešja oziroma mansarde.