FUŽINAR d.o.o

PVC OKNA

PVC OKNA NOTRANJE POLICE ZUNANJE POLICE
Obliki in tipi Vodoodporna iverica                     Barve okenskih polic
Profil in dekor Umetni marmor Obdelave okenskih polic
Steklo Tehnični podatki
Okovje Izmera polic
Okna za energijsko varčne hiše        

 

stilski_petkomorni_th raven_petkomorni_th raven_petkomorni_th
Raven petkomorni
profil
Raven petkomorni
profil
Šetkomorni profil 
širine 88 mm

 

GlassWin System | PVC Okna
Pri sistemu Glasswin gre za inovativna okna, ki se proizvajajo s tehniko lepljenja. Pri tem je z zunanje strani na objektu viden le okvir okna, vse ostalo pa je steklo. Prednosti novega sistema so predvsem v edinstvenem, modernem izgledu, lažjem čiščenju in vzdrževanju ter boljši toplotni izolativnosti kot pri klasičnih oknih. Področje uporabe Glasswin-a je zelo široko – možno ga je uporabiti tako pri adaptacijah kot pri novogradnjah, za fasade, zelo dobro pa se obnese tudi na objektih, ki so pod spomeniškim varstvom. Nova okna odlikuje izjemna dimenzijska stabilnost tudi pri večjih elementih, boljša toplotna izolacija, v prostor pa spustijo tudi več svetlobe kot klasična okna.

glasswin_system
GlassWin SystemŠetkomorni profil širine 88 mm 
Okna nove generacije so iz šestkomornih, 88 mm širokih profilov, in v kombinaciji s troslojno zasteklitvijo dosegajo odlične vrednosti toplotne prehodnosti, približno 0,9W/m2K. Če pa v profil vstavimo termično izolacijo in okna zasteklimo s troslojnim, s kriptonom polnjenim steklom z dvojnim emisijskim nanosom, koeficient toplotne prehodnosti oken še zmanjšamo, na približno 0,67W/m2K. Ozki in elegantni profili omogočajo maksimalen dotok svetlobe v prostor, zaradi izboljšane statike pa je možna izdelava oken velikih dimenzij. Ne le, da so okna nove generacije energijsko varčna, imajo tudi nižji izpust CO2, po demontaži pa jih je mogoče popolnoma reciklirati.

system_88
Šetkomorni profil
širine 88 mm

 
Zakaj PVC-okna ARCONT?
ker barvanje oken ni več potrebno
ker dobro tesnijo in vam ne bo več pihalo
ker boste porabili manj denarja za ogrevanje
ker tudi odlično zvočno izolirajo in ne boste več slišali hrupa iz okolice
ker boste varnejši pred vlomilci
ker bo vaš dom lepši, toplejši in tudi varčnejši

 
V Arcontu za vas izdelujemo PVC-okna iz kakovostnih petkomornih in šestkomornih PVC-profilov, ki zagotavljajo dobro toplotno in odlično zvočno izolacijo. Izdelamo jih po vaših željah v različnih oblikah in velikostih, izberete pa lahko tudi med številnimi barvnimi odtenki. V naši ponudbi izdelkov so vam na voljo tudi police in senčila.
 
FUŽINAR d.o.o.
Paka 7A 
3205 Vitanje
fuzinar.doo@siol.net

++386-3-752-50-50
 ++386-41-762-099

qr seal print

NLB