FUŽINAR d.o.o

Žaluzije

 • Senčila
 • Žaluzije so lahko notranje ali zunanje, različnih širin in tudi v različnih barvah.

  Zunanje žaluzije
  ZUNANJE ŽALUZIJE SONAL
  Zunanje žaluzije so senčila, pritrjena na zunanji strani oken ali fasade, s horizontalnimi lamelnim zastorom iz aluminijastih lamel. Način pritrjevanja in vodenja lamel je odločilnega pomena za stabilnost v različnih vremenskih razmerah, za arhitekturni videz, zatemnitveni učinek ter kakovostno zaščito pred vremenskimi vplivi in radovednimi pogledi. Lamelni sistemi na zunanji strani okna ali pred oknom odločilno vplivajo na počutje v prostoru, odmerjajo količino dnevne svetlobe v njem in imajo mnoge zaščitne funkcije. Montaža se lahko izvede različno, med špalete, na fasado ali v pripravljeno odprtino pod fasado.


  Zunanje žaluzije

  Notranje žaluzije
  Notranje žaluzije so učinkovita zaščita pred svetlobo, odličen dizajn polepša videz prostora. Žaluzije so narejene iz vodoravnih ALU-lamel, širokih 25 mm. Svetlobo v prostoru uravnavate s kakovostnim mehanizmom in gibljivo palico, ki omogoča obračanje lamel. Ročno jih dvigujete in spuščate z dvižno vrvico.


  Notranje žaluzije

  NOTRANJA ŽALUZIJA ISO-DESIGN, za zahtevne kupce
  Žaluzija se upravlja s kroglično vrvico, ki omogoča hitro in preprosto dvigovanje in spuščanje žaluzije ter tudi spreminjanje naklona lamel.

  NOTRANJA ŽALUZIJA ISO-DESIGN