FUŽINAR d.o.o

PVC vhodna vrata

Vhodna vrata so tisti del, ki posreduje prvi vtis o vašem domu.

Vrata so več kot le predmet, ki služi svojemu namenu, so vizitka vaše hiše. Vzemite si čas in temu delu hiše posvetite vso svojo pozornost.

Z našimi vhodnimi vrati domu ne boste podarili le lepega videza, ampak si boste zagotovili tudi varnost ter dobro toplotno in zvočno izolacijo. Pri nas sta varnost in stabilnost na prvem mestu – vhodna vrata imajo sistem pettočkovnega zaklepanja.

Vsa vrata izdelujemo v eno- ali dvokrilni izvedbi, ponujamo pa vam tudi kombinacijo vrat in fiksnega stranskega dela. Pestra izbira modelov in barvnih odtenkov vam omogoča ustrezno kombinacijo z vašimi okni in zunanjim videzom vaše hiše. Prav tako pa vašemu okusu prilagodimo izbiro kombinacij polnila in stekla.

Na voljo vam je tudi pestra izbira dodatkov, kot so kljuke, poštni predali itd., ki bodo zadostili tako vašim estetskim kot tehničnim zahtevam.

V vrata kot novost standardno vgrajujemo: varnostno gonilko, varnostni ključ in varnostno kljuko. Vsi ti na novo vgrajeni elementi imajo naslednje varnostne funkcije:

Prednosti varnostne gonilke: pripre krilo, omogoča lažje zapiranje vrat, spodnji jeziček pod kavljem poskrbi, da se kavelj vedno zapre in da ne poškoduje profila okvirja.

Prednosti varnostnega ključa: ključ in cilinder imata več utorov, kar posledično pomeni večje število različnih kombinacij in tako manjšo možnost poneverbe ključa.

Prednosti varnostne kljuke: za ščitom kljuke je vgrajena varnostna ploščica, ki jo je skoraj nemogoče prevrtati, kar močno oteži delo vlomilcem in verjetnost vloma zmanjša na najnižjo možno raven.


Vhodna vrata Vhodna vrata


Vhodna vrata
Vhodna vrata Arcont - varnost, kakovost in moderen dizajn


 
FUŽINAR d.o.o.
Paka 7A 
3205 Vitanje
fuzinar.doo@siol.net

++386-3-752-50-50
 ++386-41-762-099

qr seal print

NLB