Dostavimo in zmontiramo jih točno na vašo obstoječo odprtino, pri čemer večja gradbena dela niso potrebna. Sekcijska dvižna garažna vrata se odpirajo navpično navzgor, pod stropom se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno v prostor. Dvigujejo se s pomočjo torzijskega vzmetenja, z uležajinimi koleščki pa dosežemo lepo in tiho delovanje. Takšen način dviganja garažnih vrat zagotavlja optimalen izkoristek prostora v garaži, prav tako pa dovoljuje tesno parkiranje pred garažo. Za večje udobje ter praktičnost vam lahko v dvižna garažna vrata vgradimo tudi osebni prehod.

Stranska drsna garažna vrata so primerna predvsem za nizke garaže ali za garaže, katere imajo v notranjosti na stropu določene ovire. To so lahko razne cevi, prečni nosilci ali luči, katere preprečujejo dvižnim vratom pomik pod stropom garaže. Izdelujemo jih po meri, dostavimo in zmontiramo jih točno na vašo obstoječo odprtino, pri čemer gradbena dela niso potrebna.

V garažnih prostorih, kjer smo omejeni z višino in širino, kjer nam ne ustrezajo dvižna in ne stranska drsna garažna vrata, se odločimo za krilna garažna vrata. Izdelujemo jih po meri, lahko so željenega motiva po naši ponudbi, v vseh možnih barvah po RAL lestvici. Polnila vrat so iz jeklene pocinkane pločevine in vmesne polivretanske mase debeline 4cm. V krilna garažna vrata vam lahko vgradimo tudi različna okna iz naše ponudbe Za večjo praktičnost in udobje pa lahko krilna vrata opremimo z pogonom na daljinsko odpiranje, kateri se montira na strop garaže.

Za vaše večje udobje in praktičnost vam nudimo vgradnjo osebnega prehoda v garažna vrata, katera lahko vgradimo že pri minimalni višini odprtine 1,9m.Vrata v vratih je mogoče vgraditi v vse motive po naši ponudbi (kasetni, lamelni, gladek, imitacija lesa…). Prav tako lahko sami določimo lego prehodnih vrat ter po želji izberemo smer odpiranja. Prednost naših vrat za osebni prehod pa je še v tem, da je zunanji obrobni aluminij vedno v isti barvi celotnih dvižnih vrat. Vratno krilo je opremljeno z drsnim samozapiralom, spodnji pohodni profil debeline 2cm pa je izdelan iz nerjavečjega inox materiala.

Rolo garažna vrata nam podobno kot sekcijska dvižna vrata nudijo določeno stopnjo udobja. Upravljamo jih preko dajljinskega upravljalnika ter notranjega stikala. Vgradijo se v garaže, kjer zaradi specifike prostora ali narave dela ni možna vgradnja dvižnih sekcijskih vrat