O PODJETJU

V podjetju Fužinar d.o.o. se že več kot 30 let ukvarjamo s prodajo in montažo oken, vrat, senčil, komarnikov, okenskih polic in drugega  stavbnega pohištva.

Na osnovi dolgoletnih izkušenj izbiramo, za dobavo stavbnega pohištva, okovja, senčil, okenskih polic in drugega materiala, najboljše evropske in domače dobavitelje, katerim tudi zaradi praktičnih izkušenj svetujemo pri proizvodnji. To pomeni, da direktno vplivamo na nastanek najboljših proizvodov, ki so kvalitetni, hkrati pa cenovno ugodni za končnega kupca.

Prepričani smo, da boste pri nas našli prav to, kar potrebujete. Z veseljem vam bomo ob upoštevanju vaših želja in potreb svetovali pri izbiri izdelkov in našli najboljšo možnost, ki bo ustrezala prav vam – tako za najnižji, kakor tudi najvišji cenovni rang.

FUŽINAR d.o.o.

FUŽINAR d.o.o.
Paka 7A
3205 Vitanje

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

KONTAKTIRAJTE NAS

STRUKTURA STRANI

Vavčer za digitalni marketing (naložba izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)