ALUPLAST IDEAL 7000 NOVI

okna – profili so izdelek nemškega proizvajalca ALUPLAST in izpolnjujejo zahtevne standarde za izdelavo elementov stavbnega pohištva. Oblika in konstrukcija profilov zagotavljajo izpolnitev Vaših pričakovanj in tehnične pogoje uporabe. Dolga življenska doba, funkcionalnost profilov, energetska učinkovitost, skozi čas dokazana konstrukcija potrjena v najrazličnejših oblikah, so pomembni za odločitev o izbiri teh profilov.

V vseh profilih so vstavljene posebne jeklene ojačitve, ki so površinsko zaščitene s postopkom cinkanja. Ta zagotavlja odlično površinsko zaščito in s tem njihovo trajnost. Z ojačitvami se preprečuje deformiranje posameznih delov oken ali balkonskih vrat in omogoča montažo okovja.
Poleg osnovne bele barve lahko izbirate odtenek iz bogate izbire lesnih dekorjev ali barvanje PVC profilov v želenih RAL odtenkih. Je nizko energijski profil na najvišjem nivoju. Klasičen moderen dizajn.

Vgradna debelina 85 mm in 6 komorni sistem nudijo najboljšo toplotno in zvočno izolacijo. Možnost vgrajevanja stekel od 24 mm do 36 mm. Toplotna izolacija stekla je Uw= 0,7 do 1,1 W/02K .Večje steklene površine dajejo vašemu domu več svetlobe.

FUŽINAR d.o.o.

FUŽINAR d.o.o.
Paka 7A
3205 Vitanje

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

KONTAKTIRAJTE NAS

STRUKTURA STRANI

Vavčer za digitalni marketing (naložba izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)