LESENA OKNA Z ALU OBLOGO

KLI Prestige 95

KLI Prestige 95 je najboljši primer sožitja lepote naravnih materialov in neomejene trajnosti, ki jo zagotavlja aluminijasta obloga na zunanji strani izdelka.

Les/alu okna KLI Prestige 95 se izvrstno obnesejo tudi v najbolj neugodnih klimatskih razmerah, kljub temu pa zahtevajo le minimalno vzdrževanje.

Lesena okna z alu masko KLI Prestige 95 imajo trojno zasteklitev (4 – 14 – 4 – 14 – 4) s serijsko vgrajenim toplim robom (toplotno izboljšanim distančnikom).

Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = 0,6 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = 0,94 W/m2K (pri smrekovem lesu).

Serijsko sta v okno vgrajeni dve tesnili s trajno elastičnimi lastnostmi. Serijsko je na okno vgrajena zunanja prekrivna aluminijska maska. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016).

Okna vam izdelamo iz smreke, macesna, hrasta in merantija. Vsa naša okna imajo standardno vključeno 4 kratno površinsko obdelavo.

lesena okna z alu oblogo
Tehnične lastnosti
Debelina okvirja (mm) Zasteklitev Ug (W/m2K) Uw (W/m2K)
95 troslojna 0,7 0,98
95 troslojna 0,6 0,92
95 troslojna 0,5 0,85

Okensko krilo in okvir sta sestavljen iz lesenega profila debeline 95 mm in sta na voljo v lesu sledečih drevesnih vrst: smreka, macesen ali hrast. Leseni deli okna so površinsko obdelani z okolju prijaznimi pokrivnimi premazi na vodni osnovi po veljavni barvni karti OKNA KLI Ambient.

Izbor okenskega okovja je odvisen od načina odpiranja, velikosti okna in njegove izvedbe. Običajno uporabljamo okensko okovje ROTO NT v srebrni barvi.

Če razmišljate o nakup oken vam priporočamo, da si prebeete kaj pomenijo in kako pomembne so za vas posamezne karakteristike oken.

Poleg tega les/alu okna lahko v našem proizvodnem programu izberete tudi okno KLI Prestige 85, ki spada med energijsko varčna okna. Izbirate lahko tudi okna iz programa PVC ali lesenih oken.

FUŽINAR d.o.o.

FUŽINAR d.o.o.
Paka 7A
3205 Vitanje

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

KONTAKTIRAJTE NAS

STRUKTURA STRANI

Vavčer za digitalni marketing (naložba izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)