ZUNANJE OKENSKE POLICE

Zunanje ALU okenske police Fenorm so oblikovane z iztiskanjem iz ekstrudiranega aluminija, pri čemer je zgornja površina lakirana ali eloksirana. Aluminijaste okenske police so odporne proti vremenskim vplivom in so dolgo obstojne. Na voljo je tudi izvedba s protihrupno zaščito, kar pomeni, da ne slišite škrebljanja dežja po pločevini.

Zunanje kovinske okenske police so izdelane iz pocinkane jeklene pločevine. Zgornja površina je premazana z okolju prijaznim lakom. Odlikujeta jih termična stabilnost in velika odpornost proti vplivom okolja, zato so primerne predvsem za zunanjo uporabo.

V sodelovanju s priznanim slovenskim proizvajalcem imamo v ponudbi tudi zunanje police iz tehničnega marmorja, marmorja, granita in kamna.

Nudimo:

  • Tehnični marmor
  • Marmor
  • Granit

Najboljša kakovost za zunanjo in notranjo uporabo. Puritamo je enobarvna okenska polica, katere dizajn sledi sodobnim bivalnim smernicam. Police so izdelane iz fine marmorne moke in visokokakovostnih naravnih smol, ki skupaj tvorijo tehnološki kamen. Police so na dotik tople in prijetne, preproste za vzdrževanje, neobčutljive za madeže in imajo dolgo življenjsko dobo.

Okenske police Azur spadajo v energijski razred A, saj dosegajo faktor toplotne izolacije kar 0,7 W/m2K. Okenske police Azur so izdelane po posebnem tehnološkem postopku, kjer smola poveže naravni kamen. Rezultat je neporozna okenska polica, ki ima gladko in sijajno površino. Tako so okenske police Azur odporne proti vremenskim vplivom, kislinam, lugom, soli in UV-žarkom. Ker so oblikovno dovršene, ustvarjajo prijetno in toplo bivanjsko atmosfero. Kakovost polic Azur je preizkušena na Zavodu za gradbeništvo Slovenije (ZAG) leta 1998, 2008 in 2010.

Prelistajte katalog za več informacij

FUŽINAR d.o.o.

FUŽINAR d.o.o.
Paka 7A
3205 Vitanje

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

KONTAKTIRAJTE NAS

STRUKTURA STRANI

Vavčer za digitalni marketing (naložba izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)