Prodajni
program

VEČ KOT 30 LET IZKUŠENJ

Naša ponudba

V podjetju Fužinar d.o.o. se že več kot 30 let ukvarjamo s prodajo in montažo oken, vrat, senčil, komarnikov, okenskih polic in drugega stavbnega pohištva. V našem prodajnem programu imamo na voljo bogato izbiro kakovostnega stavbnega pohišva priznanih domačih in tujih proizvajalcev. Prepričani smo, da boste pri nas našli prav to kar potrebujete. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri izdelkov ob upoštevanju vaših želja in potreb.

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke.
Okna povezujejo hišo z zunanjim svetom in v njeno notranjost prinašajo svetlobo, zrak in življenje.
Izvedi več…
OKNA
Vrata so vizitka vaše hiše in del vašega življenja. Dnevno jih srečujete, pogosto dotaknete in skoznje vstopate v svoje kraljestvo.
Izvedi več…
VRATA
Brez skrbi in brez insektov. Na vaša okna ali vrata lahko namestite rolo komarnik, fiksni komarnik, vratni komarnik ali drsni komarnik.
Izvedi več…
KOMARNIKI
S senčili boste v svoj bivalni prostor vnesli novo estetsko dimenzijo in hkrati preprečili nezaželene poglede.
Izvedi več…
SENČILA
Okenske police danes zagotavljajo več kot le zaščito zidu. Dajejo prijeten občutek udobnosti in so pika na i vsakega okna.
Izvedi več…
OKENSKE POLICE
Zasteklitev balkona vam lahko naredimo iz različne kombinacije plastičnih profilov in je lahko sam način odpiranja krilni ali drsni ali kombinacija obeh.
Izvedi več…
ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOV
Sekcijska dvižna garažna vrata se odpirajo navpično navzgor, pod stropom se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno v prostor.
Izvedi več…
GARAŽNA VRATA
Ob stavbnem pohištvu za svoj bivalni prostor lahko izberete še sodobno oblikovano kljuko za vhodna, balkonska in notranja vrata.
Izvedi več…
KLJUKE IN POLOLIVE

FUŽINAR d.o.o.

FUŽINAR d.o.o.
Paka 7A
3205 Vitanje

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

KONTAKTIRAJTE NAS

STRUKTURA STRANI

Vavčer za digitalni marketing (naložba izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)