NOTRANJE OKENSKE POLICE

Notranje okenske police iz ivernih plošč, neprepustnih za vodo, ustvarjajo dobro počutje in harmonijo. Uporabljajo se kot notranje police za okna, so robustne in jih je lahko vzdrževati.

Prelistajte katalog za več informacij

Klasične notranje in zunanje okenske police Helopal so iz umetnega marmorja in sestojijo iz naravne marmorne moke, ki so ji primešane naravne smole. Odlikujejo jih trajna lepota in žlahtnost, odpornost proti lomu in mrazu, neobčutljivost za madeže, trajnost in nezahtevno vzdrževanje.

Prelistajte katalog za več informacij

Nudimo vam notranje PVC okenske police, ki so izdelane iz trpežnega PVC-ja in so oplemenitene s kvalitetno vrhnjo plastjo, ki ustvarja trpežno uporabno površino. Police vam odrežemo na želeno dimenzijo in vam jih na vašo željo tudi vgradimo.

V sodelovanju s priznanim slovenskim proizvajalcem imamo v ponudbi tudi zunanje okenske police iz tehničnega marmorja, marmorja, granita in kamna. S tem še dodatno oplemenitite izgled vaših oken in vrat.

Nudimo:

  • Tehnični marmor
  • Marmor
  • Granit

Najboljša kakovost za zunanjo in notranjo uporabo. Puritamo je enobarvna okenska polica, katere dizajn sledi sodobnim bivalnim smernicam. Police so izdelane iz fine marmorne moke in visokokakovostnih naravnih smol, ki skupaj tvorijo tehnološki kamen. Police so na dotik tople in prijetne, preproste za vzdrževanje, neobčutljive za madeže in imajo dolgo življenjsko dobo.

Okenske police Azur spadajo v energijski razred A, saj dosegajo faktor toplotne izolacije kar 0,7 W/m2K. Okenske police Azur so izdelane po posebnem tehnološkem postopku, kjer smola poveže naravni kamen. Rezultat je neporozna okenska polica, ki ima gladko in sijajno površino. Tako so okenske police Azur odporne proti vremenskim vplivom, kislinam, lugom, soli in UV-žarkom. Ker so oblikovno dovršene, ustvarjajo prijetno in toplo bivanjsko atmosfero. Kakovost polic Azur je preizkušena na Zavodu za gradbeništvo Slovenije (ZAG) leta 1998, 2008 in 2010.

Prelistajte katalog za več informacij

FUŽINAR d.o.o.

FUŽINAR d.o.o.
Paka 7A
3205 Vitanje

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

KONTAKTIRAJTE NAS

STRUKTURA STRANI

Vavčer za digitalni marketing (naložba izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)