AVTOMATSKA DRSNA VRATA

Estetsko dovršena kakovostna avtomatska drsna vrata zagotavljajo nemoteno varno prehajanje tudi skozi najbolj obremenjene prehode. Avtomatska drsna vrata z nizkim pogonskim mehanizmom, višine le 10 cm in poudarjeno polkrožno linijo, omogočajo uporabo različnih dekorjev maske pogona po izbiri naročnika ali arhitekta.

Za enostavno upravljanje vrat so na voljo sodobna programska stikala z osvetljenim grafičnim zaslonom na dotik. Prav tako je možna izvedba vrat, ki so namenjena za vgradnjo na evakuacijskih poteh in zasilnih izhodih, skladno s standardom EN 16005 (redundantna vrata). Ob aktiviranju požarnega signala, izpada električne energije, okvare vrat ali aktiviranja tipke za prisilno odpiranje, se samodejno drsno odprejo in ostanejo odprta. Takšna vrata omogočajo enostavno in varno evakuacijo.

FUŽINAR d.o.o.

FUŽINAR d.o.o.
Paka 7A
3205 Vitanje

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

KONTAKTIRAJTE NAS

STRUKTURA STRANI

Vavčer za digitalni marketing (naložba izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)