HPL DEKORATIVNI PANELI ZA PVC VRATA

Podjetje Dekorpanel je za vas razvilo linijo PVC dekorativnih panelov z imenom MODERNA. Ponujamo vam pestro izbiro modelov v različnih svežih odtenkih barv ter dekorativnih stekel. Za zahtevnejše izrišemo vrata po meri in popestrimo stekla z fasetami in peskanjem. Na naši spletni strani www.dekorpanel.si najdete Konfigurator, v katerega vnesete fotografijo vašega vhoda, nato pa izbirate med ponujenimi modeli dekorativnih panelov, ročajev, stekel in barv.
Prepričani smo, da boste našli prava moderna vrata za vaš dom.
Polnila so sestavljena iz dveh HPL laminatnih plošč debeline 2 mm in izolacijske sredice XPS. Standardne debeline so 24 mm, 36 mm in 40 mm. Standardna dimenzija dekorativnega panela je 900×2150 mm.

APLIKACIJA iz ABS-a ali INOX PLOČEVINE

Aplikacije (okrasni okvirji) so v osnovni varianti v ABS srebrne barve, uporabljamo pa lahko tudi INOX aplikacije. Aplikacije imajo optimalno zaščito proti prstnim odtisom in umazanijo. Čiščenje in nega sta zelo enostavna.

FUŽINAR d.o.o.

FUŽINAR d.o.o.
Paka 7A
3205 Vitanje

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

KONTAKTIRAJTE NAS

STRUKTURA STRANI

Vavčer za digitalni marketing (naložba izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)